Välkommen till Johan Törnbloms Måleri AB

Våra målare hjälper dig med din fasadmålning

Varmt välkommen till Johan Törnbloms Måleri AB. Vi utför allt inom måleri i hela Storstockholm. Av oss får du rätt kvalitet till rätt pris. Hör av dig till oss redan idag för att få din kostnadsfria offert.

 

En målerifirma för alla dina behov

Vi på Johan Törnbloms Måleri AB har lång erfarenhet inom måleri och tapetsering. Därför kan vi hjälpa dig med allt inom måleri och se till så att du får dina drömprojekt uppfyllda. Om du behöver mer inspiration eller bara är nyfiken på att se vad vi har gjort hittills kan du ta en titt på vår Instagram där du kan se bilder på våra utförda projekt. Att måla om sitt hem är en investering, speciellt en fasadmålning.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Johan Törnbloms Måleri AB SEO SIDA lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Investera i en fasadmålning

Som husägare är det en god idé att måla om fasaden med jämna mellanrum. Hur ofta man bör måla fasaden beror bland annat på var byggnaden är placerad rent geografiskt, då exempelvis saltvatten kan påverka fasadfärgen liksom föroreningar från trafikerade vägar. Dessutom tar huset skada av solljuset på olika sätt. Södersidan är mest utsatt för solens strålar och har en tendens att blekas snabbare än de övriga sidorna. I vissa fall kan fel fasadfärg ha använts tidigare och då kan färgen flagna snabbare. Anlita oss för att få en ordentlig fasadmålning eller för några av våra övriga tjänster.

 

Våra tjänster

Som företagare och privatperson i Storstockholm kan du anlita oss för såväl en hel fasadmålning som målning av en fondvägg. Med andra ord finns det inga uppdrag som är för stora eller för små för oss. Vi kan måla hela eller delar av ditt hem i alla utrymmen och vrår. Som privatperson kan du även få lägre pris på våra tjänster med hjälp av rotavdraget. Om du har frågor kring detta kan våra målare hjälpa er med detta, ring oss under dagen eller skicka iväg ett mail, så svarar vi så fort vi kan.

Våra tjänster

Målare - Johan Törnbloms Måleri AB SEO SIDA

Målare

Läs mer här
Fasadmålning - Johan Törnbloms Måleri AB SEO SIDA

Fasadmålning

Läs mer här

Behöver du hjälp av en riktigt duktig målare?

Kontakta oss

Utnyttja rotavdraget och ha roligare för pengarna

Om du är privatperson kan du använda dig av ett skatteavdrag för att få våra tjänster till betydligt lägre pris, nämligen rotavdraget. Det sparar dig som privatperson mycket pengar för jobbet vi utför. Läs mer om hur du använder rotavdraget på Skatteverkets hemsida och kontakta oss om du vill att vi ska ordna avdraget på din faktura.

Kontakta oss

Det snabbaste och smidigaste sättet att kontakta oss är via telefon. Om vi inte svarar kan det bero på att vi är upptagna med jobb, men tala in ett meddelande på vår röstbrevlåda så ringer vi upp.

Vi utfärdar alltid en offert innan vi påbörjar ett uppdrag hos kund.

Johan Törnblom: 0703086938